Oranje speelt thuiswedstrijd tegen Finland in Rotterdams stadion

De OranjeLeeuwinnen juichen
De OranjeLeeuwinnen juichen Foto: © BSR Agency

De OranjeLeeuwinnen hebben de eerste EK-kwalificatiewedstrijden achter de rug. Op vrijdag 31 mei staat het eerstvolgende duel op het programma en het is nu ook bekend waar het treffen met Finland wordt afgewerkt: op Het Kasteel.

Oranje speelt vrijdag 31 mei eerst thuis tegen de Finnen. De aftrap in Het Kasteel is om 20.45 uur. Vier dagen later, op dinsdag 4 juni, is datzelfde affiche omgedraaid en gaan de Leeuwinnen op bezoek in Finland. De EK-kwalificatie wordt in juli afgesloten met Italië-thuis en Noorwegen-uit. De nummers één en twee uit de poule plaatsen zich rechtstreeks voor de Europese eindronde in Zwitserland. De nummers drie en vier spelen play-offs.

De kaartverkoop voor het EK-kwalificatieduel tegen Finland gaat op maandag 15 april om 12.00 uur van start voor Oranje ClubCardhouders. De vrije verkoop begint op woensdag 17 april 12.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.

Oranje ClubCardhouders krijgen 10 procent korting op de prijs van een kaartje. Groepen vanaf tien personen ontvangen 15 procent korting.

Lees meer:
0 reacties