Oranje O15 speelt na eerdere winst nu gelijk in en tegen België

Logo OranjeLeeuwinnen
Logo OranjeLeeuwinnen Foto: © Vrouwenvoetbalnieuws.nl - Amber van Lieshout

Oranje O15 heeft vrijdag de tweede wedstrijd in het tweeluik met België gelijkgespeeld. Na de eerdere zege werd het in Hoogstraten 3-3.

Coach Maria van Kortenhof voerde de nodige wijzigingen door en de nieuwelingen lieten ze meteen gelden. Jette Wessels vond Sofia Ben Amar en de aanvalster scoorde na twee minuten al de 0-1. Niet veel later viel de gelijkmaker, maar Oranje O15 zette door. Anne Gelevert bediende Sophie van Hunnik en zij bleef kalm: 1-2.

In de twaalfde minuut werd de marge vergroot naar twee goals. Ulrike Mendes Ros kon juichen. Oranje O15 bleef daarna de bovenliggende partij, maar gescoord werd er niet meer. Dat was in de tweede helft wel anders. België ging vroeg druk zetten en wist tweemaal te scoren.

Daardoor eindigde het duel in Hoogstraten in 3-3. Eind deze maand komen de jonge Leeuwinnen wederom in actie. Dan staat er een tweeluik met de leeftijdsgenoten van Engeland op het programma. De wedstrijden, op 26 en 28 mei, worden gespeeld op Sportpark Vondersweijde in Oldenzaal. De toegang is gratis.

Lees meer:
0 reacties