Opgeluchte Snellenberg: "Merk dat we steeds meer een eenheid vormen"

Maxime Snellenberg in actie namens PSV
Maxime Snellenberg in actie namens PSV Foto: © Pro Shots

PSV heeft FC Utrecht vrijdagavond het eerste verlies toegediend. De Eindhovenaren waren in eigen huis met maar liefst 4-0 te sterk voor de koploper. De laatste goal kwam op naam van invalster Maxime Snellenberg.

PSV is nog altijd ongeslagen in eigen huis, terwijl in drie uitwedstrijden pas één punt werd gepakt. "Voor eigen publiek willen we misschien nog wel meer dan normaal laten zien wat we kunnen", reageert de 20-jarige aanvalster na afloop in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Dat moet natuurlijk in uitduels ook zo gaan, maar dat wil vooralsnog niet lukken. Ik merk wel dat we steeds meer een eenheid vormen. Dan komt het zeker goed", geeft Snellenberg aan.

De aanvalster verloor tegen FC Utrecht haar basisplaats aan Indy Riley, die de score opende tegen de club uit de Domstad. "Indy is een goede concurrent. Ik was de laatste wedstrijd niet echt in vorm. Nu wordt het voor mij zaak om weer terug te vechten want een basisplaats is voorlopig mijn hoofddoel", maakt de jongeling duidelijk. Haar goal noemt ze 'een hele opluchting'.

"Gelukkig voor het eerst in lange tijd weer eens gescoord. Een prachtige overwinning. Nu moeten we nog in uitduels punten zien te pakken", besluit Snellenberg.

Lees meer:
0 reacties