Onzekerheid rondom Fortuna Sittard: "Er is geen duidelijkheid over"

Roger Reijners
Roger Reijners Foto: © BSR Agency

Er zijn veel vraagtekens rondom de toekomst van Fortuna Sittard. Het is momenteel nog onzeker of er ook voor komend seizoen een investeerder is. Inmiddels zijn er al twee uitgaande transfers bevestigd: Charlotte Hulst en Alieke Tuin vertrekken naar FC Twente.

"Ik denk dat dat een compliment voor die meiden is. Als je kijkt welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt, dan is dat een hele mooie ontwikkeling en met het gevolg zo'n stap", gaat Fortuna-coach Roger Reijners bij ESPN in op het vertrek van Tuin en Hulst. "Voor ons is dat natuurlijk zonde, maar bij ons blijft het heel spannend."

"Hoe gaat het eruit zien naar de toekomst op? Er is geen duidelijkheid over", zegt Reijners. "Er wordt keihard aan gewerkt, om te kijken hoe je dat vorm kunt geven, hoe dat eruit gaat zien. Dat het doorgaat, dat is een ding dat zeker is. Alleen in welke hoedanigheid, daar wordt keihard aan gewerkt achter de schermen."

Of er volgende week meer duidelijkheid komt, kan de coach niet zeggen. "Het zou kunnen dat er nog meer speelsters de deur uitlopen. Aan de andere kant: laten we eerst kijken hoe het zich verder gaat ontwikkelen en welke mogelijkheden dat er komen. Vanuit daar ga je dan weer een nieuw plan de campagne maken."

Lees meer:
0 reacties