Ondernemer adopteert ADO-tribune: "Hopen fans aan te moedigen"

Het logo van ADO Den Haag in het stadion
Het logo van ADO Den Haag in het stadion Foto: © Orange Pictures

Giel Biersteker, sponsor van ADO Den Haag, heeft een tribune in het stadion van de residentieclub geadopteerd. De ondernemer geeft vierhonderd kaarten weg voor de wedstrijd tussen ADO en SC Heerenveen.

Dit doet Biersteker in het kader van het Vrouwenvoetbal WKND, dat dit weekend plaatsvindt. Het doel van het Vrouwenvoetbal WKND is om zoveel mogelijk fans naar de stadions te krijgen en daar werkt Biersteker graag aan mee. "Als shirtsponsor van ADO Den Haag voelen we ons nauw verbonden met de club en willen we graag ons steentje bijdragen aan het bevorderen van het vrouwenvoetbal", zegt hij in het Algemeen Dagblad.

"Door de adoptie van een tribune en het weggeven van vierhonderd kaarten hopen we meer fans aan te moedigen om de wedstrijd bij te wonen en de spelers te ondersteunen", aldus Biersteker. Supporters kunnen de kaarten bemachtigen door een e-mail te sturen naar martine@biersteker.nl. Meer informatie via www.biersteker.nl. De wedstrijd tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen staat aanstaande zondag op het programma. De aftrap is om 12:15 uur.

Lees meer:
0 reacties