Olislagers tekent in Engeland: "Ervaring met het winnen van prijzen"

Marisa Olislagers in Utrecht
Marisa Olislagers in Utrecht Foto: © Pro Shots

Marisa Olislagers vervolgt haar carrière in de Engelse Barclays Women's Super League. De verdedigster, transfervrij na haar vertrek bij FC Twente, heeft getekend bij Brighton & Hove Albion.

Bij de Seagulls zijn ze ontzettend blij met de komst van de 23-jarige Olislagers. "We zijn verheugd om Marisa aan te kondigen als onze eerste versterking van de zomertransferperiode", zegt Zoe Johnson, managing director, op de website van de Engelse club. "Ze is een veelzijde verdedigster die onze selectie goed zal aanvullen. Ze heeft al op jonge leeftijd ervaring met het winnen van prijzen en we zijn benieuwd wat ze komend seizoen aan het team kan toevoegen."

Olislagers speelde de afgelopen vier seizoenen bij FC Twente. Met de club uit Enschede pakte ze negen prijzen: drie landstitels, drie Eredivisie Cups, twee Super Cups en één keer de TOTO KNVB Beker. Nu wacht haar een buitenlands avontuur. "Bij Brighton had ik direct een goed gevoel", zei de vleugelverdedigster eerder al. "Er ligt een duidelijk plan klaar en onze ambities sluiten naadloos op elkaar aan. Ik kijk er naar uit om mij hier verder te ontwikkelen als voetbalster en als mens." 

Lees meer:
0 reacties