Olislagers kondigt vertrek aan: "De appeltjes gaan allemaal weg"

Wieke Kaptein, Caitlin Dijkstra, Marisa Olislagers en Danique Kerkdijk: de appeltjes
Wieke Kaptein, Caitlin Dijkstra, Marisa Olislagers en Danique Kerkdijk: de appeltjes Foto: © Pro Shots

FC Twente werd zaterdag voor de negende keer kampioen van Nederland. In De Grolsch Veste werd Telstar met 2-0 verslagen, waardoor het kampioenschap een feit was.

"We zijn er totaal niet mee bezig geweest dat Telstar zou kunnen komen. Wij wilden gewoon deze wedstrijd winnen", reageert Marisa Olislagers bij ESPN na het behalen van de titel. "Hoeveel kansen we ook hebben gehad, dat is niet normaal. Uiteindelijk winnen we met 2-0, het is prima zo. We zijn kampioen!", is de vleugelverdedigster enthousiast.

Ze heeft geen moment getwijfeld: "Op een gegeven moment dacht ik wel: 'hij moet nu wel even gaan vallen'. Maar ik had er alle vertrouwen in." In de jacht op titelprolongatie moet FC Twente het komend seizoen zonder Olislagers doen. "Ik ga ook weg, dat klopt", kondigt ze haar vertrek aan. "De appeltjes gaan allemaal weg", doelt ze op haar huisgenoten, Wieke Kaptein (naar Chelsea), Caitlin Dijkstra (VfL Wolfsburg) en Danique Kerkdijk (stopt).

Olislagers kan nog niks kwijt over haar nieuwe club. "Ik kan er nog niks over zeggen. Ik ben sowieso heel blij. Of het een mooie club in het buitenland is? Misschien, we gaan het zien. Ik weet nog niet wanneer, het komt vanzelf."

Lees meer:
0 reacties