Olislagers houdt toekomstplannen geheim: "Jullie gaan het zien"

Marisa Olislagers
Marisa Olislagers Foto: © Pro Shots

Na twee mislukte pogingen zal FC Twente zaterdag opnieuw proberen om de landstitel te veroveren. Marisa Olislagers kijkt vooruit naar het duel tegen Telstar.

"Je merkt natuurlijk teleurstelling, vooral nadat we hebben verloren tegen Fortuna", zegt Olislagers in gesprek met ESPN. Maar je hebt dan een hele lange busrit terug en je merkt dan wel dat we meteen tegen elkaar gaan praten en ventileren. We hebben gewoon een hele hechte groep, dus meteen daarna hebben we het erover en hebben we ook weer wat grapjes. Ik denk dat dat ook wel heel belangrijk is, dat we lol hebben met elkaar", gaat ze verder. 

Het puntenverlies in de laatste twee wedstrijden kan ook een gunstig effect hebben. Na twee uitwedstrijden heeft Twente nu de kans om het thuis, in de Grolsch Veste, af te maken. "We hebben het expres daarom gedaan", lacht Marisa Olislagers. "Nee, het was heel mooi geweest als we het bij Utrecht of Fortuna hadden gedaan. Nu kan het thuis en dat is nog mooier."

Telstar vormt de laatste uitdaging op weg naar de landstitel. Eerder in het seizoen behaalden de spelers van Twente een overtuigende 0-7 overwinning in Velsen-Zuid. Dit heeft hun vertrouwen zeker vergroot. "Ik weet zeker dat het nu wel goed gaat komen. Telstar zal het ons niet cadeau geven, dus we moeten er wel hard voor werken. We hebben het in eigen hand, dus moeten het zelf gaan doen", zegt Olislagers.

Voor Olislagers wordt dit hoogstwaarschijnlijk haar laatste wedstrijd in Enschede, aangezien de verdedigster van plan is om te vertrekken. "Ik ben verder aan het kijken. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Twente, maar we gaan het zien", verklaart de verdediger, die niks loslaat over waar haar toekomst ligt. "Alles kan. Jullie gaan het zien. Ik ben benieuwd."

Lees meer:
0 reacties