Obispo: "Hebben wat goed te maken, willen onze eer herstellen"

Celainy Obispo bij Feyenoord
Celainy Obispo bij Feyenoord Foto: © Pro Shots

Feyenoord staat dinsdagavond in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers zijn in vorm: de ploeg is al zes wedstrijden op rij ongeslagen. De laatste keer dat de speelsters van Jessica Torny verloren, was tegen Ajax.

En dus is de missie van dinsdagavond duidelijk: "De Klassieker is altijd super speciaal. We hebben wat goed te maken", zegt Celainy Obispo bij Feyenoord TV. Torny merkt dat Feyenoord in een 'goede flow' zit. "We hebben een heel goed trainingskamp gehad, met twee goede wedstrijden tegen Arsenal en Frankfurt. Daar hebben we de lijn ingezet."

"Dat zie je ook in de groep. De beleving is anders dan het was. En dat is ook wel logisch, want je wint. Het team is hard blijven werken. Ze geloofden erin, maar elke keer was het net niet. We scoorden niet maar kregen ‘m wel tegen. Nu het allemaal de goede kant op valt, zie je dat de sfeer en beleving net iets extra is", is de coach tevreden.

Obispo voegt toe: "Het is lekker dat het meezit en dat we ook punten pakken tegen grote tegenstanders. We zitten in een hele positieve flow. De vibe is goed. Op de trainingen zie je het: super fel. Iedereen heeft er zin in. We werken keihard voor elkaar, ook in de wedstrijd. Daar kan je alleen maar heel blij van worden. Dat geeft veel vertrouwen richting de wedstrijd."

De Rotterdammers reizen dan ook met vertrouwen af naar Ajax. "Ook Ajax is kwetsbaar. Wij moeten de kwetsbaarheden van Ajax zien bloot te leggen", aldus Torny. "Wij gaan met een goed gevoel en een super goed strijdplan naar Amsterdam. Als we ons daaraan houden, is het zeker niet onmogelijk om te winnen in Amsterdam. We willen onze eer herstellen en daarnaast willen we een finaleplek bemachtigen", sluit Obispo af.

Lees meer:
0 reacties