Obispo: "Dat is belangrijk voor het vrouwenvoetbal in Nederland"

Celainy Obispo juicht na haar goal voor Feyenoord
Celainy Obispo juicht na haar goal voor Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Feyenoord beleefde zaterdag een primeur door een competitiewedstrijd in de Kuip te spelen. Er werd gespeeld tegen Ajax, de ploeg die met 4-1 te sterk bleek.

Celainy Obispo genoot van de wedstrijd, zo laat zij weten op de Youtube-pagina van RTV Rijnmond. Voor haar was het een droom die uitkwam: "Ik speelde eerst nog tussen de jongens, Feyenoord had toen nog geen meisjes maar als er een club zou zijn waarvoor ik wilde spelen dan was het Feyenoord. Er was voor mij niets mooiers."

Al snel brak ze door bij het vrouwenelftal van de Rotterdammers. "We hebben zulke mooie momenten meegemaakt dit seizoen. Ik had niet verwacht dat we zo snel in de Kuip zouden spelen. Als meisje van Zuid kan ik alleen maar trots zijn."

"Je ziet nu sinds Feyenoord is begonnen, dat er veel animo is, het is super belangrijk dat zo'n grote club als Feyenoord er is. Dat is belangrijk voor het vrouwenvoetbal in Nederland. Het kan alleen maar mooier worden. Wij maken stappen, dus wellicht mogen we vaker in de kuip spelen. Dat zou ik heel mooi vinden", besluit ze optimistisch.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand