Noordam realistisch: "Weten dat het kampioenschap lastig wordt"

Nadine Noordam
Nadine Noordam Foto: © Pro Shots

Nadine Noordam staat met Ajax in de finale van de TOTO KNVB Beker. In de halve finale werd na verlenging met 2-1 afgerekend met Feyenoord.

Noordam was overal te bekennen tegen Feyenoord en speelde een sterke pot. "Zo zie je maar wat je kan, als het goed zit in je koppie. Ik was aan de bal misschien soms slordig, maar aan inzet heeft het niet gelegen. Ik ben blij dat ik daarmee belangrijk kan zijn voor het team, zo vertelt ze aan Sportnieuws.nl.

Het wordt voor Noordam haar tweede bekerfinale. "Een finale spelen is altijd iets speciaals, daar wil je altijd voor gaan. Dit is een mooie bekroning op het seizoen als we die prijs mogen pakken. We weten dat het kampioenschap gewoon heel lastig wordt. Het is nog niet helemaal gespeeld, maar we zijn wel realistisch in die zin."

Tijd voor een feestje is er echter niet. "Er moet morgen gewoon weer getraind worden." Ze weet in ieder geval één ding te noemen waar ze op gaan trainen. "Nou, nog even werken aan die voorzetten en dan komt het goed", zei ze lachend. Wel zal Noordam haar tv aanzetten, om te kijken wie de tegenstander in de finale wordt. "Ik vind het leuk om dat te volgen, maar ik heb geen voorkeur."

Lees meer:
0 reacties