Noa Vahle (23) debuteert: "Het was wel een beetje onwennig"

Noa Vahle in De Grolsch Veste
Noa Vahle in De Grolsch Veste Foto: © NESimages

Noa Vahle debuteerde donderdagavond bij de wedstrijd tussen Hammarby IF en FC Twente als presentatrice. De dochter van Linda de Mol verving Hélène Hendriks bij Veronica, omdat Hendriks tegelijkertijd De Oranjezomer moest presenteren.

Vahle vond het debuut spannend. "Het was wel een beetje onwennig, vond ik, in het begin", vertelt de 23-jarige verslaggeefster bij Shownieuws. "In zo'n studio en: in welke camera moet ik kijken? Ik ben heel erg gewend om op zo'n veld te staan met één camera en dan heb je je verhaaltje, maar het was heel leuk en ik had René (van der Gijp, red.) naast me, dus dat gaat altijd heel makkelijk."

Vahle zal waarschijnlijk niet vaker presenteren. "Ik vond het heel leuk om te doen, maar ik sta hier natuurlijk, omdat Wilfred (Genee, red.) op vakantie is en Hélène in Breda zit, dus dit was eenmalig. Misschien volgende week nog een keer. Het is heel leuk, maar ik vind die rol in het stadion; op weg met een cameraman en een statief sjouwen en verslag doen van wat er daar gebeurt voor nu gewoon heel erg leuk. Dus ik denk ook een beetje dat het een illusie is om te denken dat ik nu al heel snel de studio in ga", aldus de verslaggeefster.

Lees meer:
0 reacties