Achtweekse voetbal- en keepersacademie bij FC Eindhoven AV

0
Achtweekse voetbal- en keepersacademie bij FC Eindhoven AV

Vanaf 4 oktober gaan wij weer starten met een 8-weekse voetbal- en keepersacademie bij FC Eindhoven AV. Wij willen alle jonge voetballers de kans bieden zich verder te ontwikkelen als voetballer of keeper.

Daarbij heb je de kans om (als meisje) in aanmerking te komen voor de meidenvoetbalopleiding bij FC Eindhoven AV (de grootste opleiding op landelijk niveau in Brabant). En de jongens kunnen hun talent laten zien aan scouts en trainers van het Betaald Voetbal. De eerste aanmeldingen voor de nieuwe reeks zijn al binnen.

De trainingen zullen op zondagochtend plaatsvinden bij FC Eindhoven AV en toegankelijk zijn voor jongens en meisjes, spelers en keepers van 7 t/m 15 jaar. Voor de keepers is er speciale keeperstraining.

De trainingen worden gegeven door trainers werkzaam of met ervaring in het betaald voetbal. Op onze website zie je de speerpunten van de trainingen. Daarnaast (streven we ernaar dat er) een training plaats zal vinden in het Stadion van FC Eindhoven.

Vooraf tekenen de spelers een "professioneel contract" voor de 8-weekse trainingen, net als echte profvoetballers. Aan het einde ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Wil jij je verder ontwikkelen en een nóg betere voetballer/ster worden. Schrijf je dan samen met vriendjes en teamgenootjes in voor de aankomende 8 weken.

De eerste training zal starten op zondag 1 maart en de trainingen zullen plaatsvinden op zondagochtend tussen 09:30 – 12:00 uur. Afhankelijk van leeftijden en inschrijvingen zullen de groepen verdeeld worden en krijg je de definitieve trainingstijd te horen.

Trainingsdata:
4-10 / 11-10 / 18-10 / 1-11 / 8-11 / 15-11 / 22-11 / 29-11 (25 oktober niet ivm herfstvakantie)

De kosten voor deelname bedragen €129,- inclusief officieel trainingsshirt. De trainingsduur is 60 min. Indien al in het bezig van een trainingsshirt bedraagt het inschrijfgeld €119,-

Inschrijven kan via deze link en kan tot 20 september! Hopelijk zien we jullie (weer) op 4 oktober!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!