VIDEO | Leeuwinnen slapen apart: ''Wil altijd alleen op een kamer''

0
VIDEO | Leeuwinnen slapen apart: ''Wil altijd alleen op een kamer''

Na 185 lange dagen keerden de OranjeLeeuwinnen terug op het veld. De ploeg is eindelijk weer samen, maar door het coronavirus zijn er wel wat dingen anders.

Zo slapen de Leeuwinnen voor het eerst alleen op de kamer. Wat missen de speelsters het meest aan hun 'roomie'? OnsOranje zocht het uit! Danique Kerkdijk slaapt normaal gesproken met Lineth Beerensteyn op de kamer en zij merkt het verschil: "Het behouden van de pas, want ik heb nooit een sleutel bij me", is de verdedigster eerlijk.

Lieke Martens en Kika van Es delen normaal een kamer en de aanvalster mist vooral het kletsen met de verdedigster, die ze al jaren kent. "We hebben meteen een koffietje gedaan om even bij te kletsen." 

Merel van Dongen ligt normaal gesproken met Loes Geurts op een kamer, maar zij ontbreekt in de selectie. Toch mist Van Dongen niet zoveel: "Want ik wil eigenlijk altijd het liefst alleen op een kamer", lacht de verdedigster. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Door de coronamaatregelen liggen de Leeuwinnen voor het eerst alleen op een kamer. 'Ik mis de reisblender van Do' ????????

Een bericht gedeeld door OranjeLeeuwinnen (@oranjeleeuwinnen) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!