Martens denkt na over terugkeer naar Nederland: ''Steeds interessanter''

0
Martens denkt na over terugkeer naar Nederland: ''Steeds interessanter''

Verschillende internationals keerden deze zomer terug op de Nederlandse velden. Zo tekende Stefanie van der Gragt een contract bij Ajax, terwijl Sari van Veenendaal en Mandy van den Berg ingelijfd werden door PSV.

Lieke Martens, speelster van FC Barcelona, volgt de Nederlandse competitie en ziet hoe de Eredivisie groeiende is. "Natuurlijk is het interessant, voor mij ook. Ik ben al jaren in het buitenland actief. Ik ben stiekem ook wel jaloers op de meiden die in het buitenland voetballen, die lekker hun familie en vrienden dichtbij hebben en op een topniveau voetballen", is de aanvalster eerlijk voor de camera van FOX Sports.

Een terugkeer naar Nederland sluit de OranjeLeeuwin ook niet uit: "Misschien dat het ooit ook een keer voor mij is weggelegd om terug te komen. Het wordt steeds interessanter. Ik denk dat we goed op weg zijn hier in Nederland."

"Dan is het misschien ook een keer tijd voor internationals om terug te komen. Het is allemaal ontwikkeling. Ik heb nu nog een tweejarig contract bij FC Barcelona en ik ben 27, dus wie weet wat er gaat gebeuren", besluit Martens.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!