Martens: ''Ik was het hardlopen in het bos wel een beetje zat''

0
Martens: ''Ik was het hardlopen in het bos wel een beetje zat''

Na 185 dagen zijn de OranjeLeeuwinnen weer samen. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman zit middenin de voorbereiding op het EK-kwalificatieduel met Rusland van aanstaande vrijdag. Afgelopen maandag stond de eerste training op het programma.

"Het is leuk om die meiden weer te zien. Ik heb wel met een aantal getraind in de quarantaine tijd. Nu weer met het team samen, eindelijk weer officiële wedstrijden spelen. Dat is gewoon fijn", reageert Lieke Martens voor de camera van de NOS.

Eerder dit jaar trainde de aanvalster samen met wat andere Leeuwinnen die actief zijn in het buitenland op de KNVB Campus in Zeist. Dat was een initiatief van Martens. "Ik was het hardlopen in het bos wel een beetje zat, dus ik sprak met Sarina en toen was het eigenlijk heel snel geregeld. Er waren heel veel meiden die in hetzelfde schuitje zaten, dus fijn dat we het zo op hebben kunnen lossen en in hebben kunnen vullen."

Maandag zat er nog anderhalve meter tussen de speelsters, zo geeft Martens aan. "Die waren gewend van de quarantaine tijd. Het waren een beetje dezelfde oefeningen. Het went wel weer snel", aldus de aanvalster, die met sommige speelsters contact heeft gehad de afgelopen maanden. "De sfeer in het team zit altijd wel goed, we houden elkaar wel in de gaten."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long time ago! Finally back with the @oranjeleeuwinnen????

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!