FOTO | Mooi! Origineel scorebord Diekman terug op oude grond

0
FOTO | Mooi! Origineel scorebord Diekman terug op oude grond

Het oude scorebord uit Het Diekman Stadion van FC Twente is terug. Het scorebord is afgelopen jaar door de leden van Supportersvereniging Glanerbrug volledig gerenoveerd en heeft een plek gekregen op Sportcampus Diekman.

Afgelopen vrijdag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van FC Twente, werd het scorebord onthuld. Het scorebord heeft van 1975 tot 1998 zijn taak volbracht in Het Diekman Stadion. Meer dan twintig jaar later pakte supportersvereniging Glanerbrug in haar eerste jaar het initiatief op en bracht nieuw leven in het bekende scorebord.

Het scorebord werd vrijdagavond onthuld door Jan Jeuring en Martijn Abbenhues. Zij waren de eerste (Jeuring) en laatste (Abbenhues) doelpuntenmakers toen het scorebord in Het Diekman Stadion stond.

Naast het scorebord is ook de tribune op het sportpark opgeknapt. Leden van de supportersvereniging zijn bezig geweest met het schilderen van de tribune. Er staat nu ook een levensgroot portret van Jan Jeuring, die zijn carrière begon en eindigde op het sportpark van SC Enschede. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het scorebord is terug op Het Diekman???? ???? Swipe voor de onthulling van het scorebord en het portret van club icoon Jan Jeuring ???? @svglanerbrug @gemeente_enschede @sportaal

Een bericht gedeeld door FC Twente Vrouwen (@fctwentevrouwen) op

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!