ADO Den Haag wint oefenwedstrijd tegen Ter Leede met ruime cijfers

0
ADO Den Haag wint oefenwedstrijd tegen Ter Leede met ruime cijfers

ADO Den Haag speelde deze week de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding. Nadat eerder OH Leuven met 3-1 werd verslagen, viel nu Ter Leede te prooi aan de residentieclub: 7-0.

De ploeg van trainer Sjaak Polak begon goed aan het duel, maar zag verschillende kansen niet afgemaakt worden. Na de tweede drinkpauze was het wel raak. Maartje Looijen omspeelde de keepster en schoof de bal via de verste paal tegen het net: 0-1. Kort daarna haalde Eline Koster gericht en snoeihard uit bij een vrije trap. Zodoende kon zij haar eerste treffer na haar terugkeer in het groen-gele shirt vieren.

Vervolgens kreeg ADO de smaak te pakken. Bij weer een hoekschop zag Celainy Obispo haar kans schoon en knikte de bal tegen de touwen: 0-3. Bij een nieuwe spetter van afstand van Koster voorkwam alleen de lat averij voor Ter Leede.

Voor het vierde kwartier stuurde Polak negen verse krachten de wei in. Manon van Raay uit het beloftenteam luisterde haar debuut voor het A-team onmiddellijk op door Jaimy Ravensbergen alleen voor de keepster te zetten. De spits benutte deze buitenkans koel: 0-4. De Haagse vrouwen hadden de smaak nu te pakken. Van Raay wist Ravensbergen wederom goed te vinden en haar uitnodigende voorzet werd door Koster binnen geschoten: 0-5. 

Na drinkpauze nummer vier stuurde de net ingevallen Jannette van Belen Shanique Dessing weg. Zij schoof de bal onhoudbaar in de hoek. Nadine Noordam slalomde daarna door de linies van Ter Leede en haar voorzet werd feilloos afgerond door Ravensbergen: 0-7. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!