'Engelse voetbalbond en Wiegman bijna rond: vrijdag bekendmaking'

0
'Engelse voetbalbond en Wiegman bijna rond: vrijdag bekendmaking'

Het kan goed zijn dat Sarina Wiegman morgen wordt gepresenteerd als nieuwe bondscoach van Engeland. Volgens Sky Sports leggen de Engelse voetbalbond en de huidige coach van de OranjeLeeuwinnen momenteel de laatste hand aan de overeenkomst.

Daarmee zou Wiegman bondscoach van de Lionesses worden en Phil Neville opvolgen. Het Engelse medium meldt dat de 50-jarige Haagse morgen, vrijdag 14 augustus, al gepresenteerd kan worden. 

Wiegman ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij de KNVB en gaat met Nederland naar de uitgestelde Olympische Spelen. De KNVB heeft laten weten in gesprek te zijn met Wiegman over haar toekomst en is van plan om verdere gesprekken te voeren.

"Het enige wat we vanuit ons perspectief kunnen zeggen, is dat de KNVB en Sarina spraken over haar toekomst na de Olympische Spelen van 2021, wanneer haar contract afloopt, voordat de zomervakantie is begonnen. Na de vakantieperiode zullen zij dit gesprek voortzetten", laat de Nederlandse voetbalbond weten aan het eerdergenoemde medium.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!