Ajax-goalie blikt terug: ''Na de wedstrijd hadden ze een andere mening''

0
Ajax-goalie blikt terug: ''Na de wedstrijd hadden ze een andere mening''

Ajax komt met een inspirerende campagne: BeFire. "De weg naar succes is niet gemakkelijk en kent ook dieptepunten. Ook speelsters van de Ajax hebben moeilijke momenten meegemaakt, maar door in zichzelf te blijven geloven zijn zij daar juist sterker van geworden", schrijft Ajax.

In de nieuwe BeFire campagne deelt elke speelster haar 'BeFire moment', om op die manier jonge fans te inspireren en te laten zien dat tegenslagen je ook sterker kunnen maken. In navolging van onder meer Victoria Pelova, Jonna van de Velde en Samantha van Diemen, deelt nu Claire Dinkla haar 'BeFire moment'.

"In de jeugd speelde ik met mijn team vaak tegen jongens. Mijn teamgenoten hoorden de tegenstander vaak praten: 'Er staat een meisje in de goal'", blikt de keepster, die deze zomer definitief aansloot bij de hoofdmacht, terug. 

"Dat was voor mij een extra motivatie", is Dinkla duidelijk. "Ik wilde iedereen laten zien wat ik kon. Het gebeurde regelmatig dat tegenstanders na de wedstrijd een andere mening hadden. Dat vond ik leuk om te horen en gaf mij een boost", besluit de goalie.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!