Nederlandse speelsters maken indruk in eerste oefenwedstrijd

1
Nederlandse speelsters maken indruk in eerste oefenwedstrijd

Een goed begin is het halve werk, zo moesten Lobke Loonen en Jolet Lommen hebben gedacht. De twee Nederlandse speelsters bezorgen het Belgische KAA Gent woensdag een overwinning in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen.

Er werd met 2-0 gewonnen op bezoek bij FC Metz en Loonen en Lommen kwamen op het scorebord. KAA Gent kent zodoende een goede start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Bij de Belgische club staan aardig wat Nederlandse speelsters onder contract. Loonen en Lommen maakten deze zomer de overstap, net zoals Lakeesha Eijken, Rkia Mazrouai, Elise Meijerink en Ravalcheny van Ommeren. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Aug 2020 om 00:15
    Veel Nederlandse speelsters die in Belgie voetballen terwijl PSV speelsters aantrekt uit Amerika en Australie. Waarom contracteert PSV die buitenlandse speelsters terwijl all dat talent in Nederland rondloopt, wachtend op een kans om door te breken? PSV helpt met dat soort van beleid alleen maar onze tegenstanders. We zullen die Nederlands opgeleide buitenlandse spelers tegenkomen op de grote toernooien waar ze ons dan de nek zullen omdraaien, alles met grote dank aan kortzichtige Nederlandse clubs als PSV.