Van Gils: ''Dat maakt deze herinnering alleen maar mooier''

0
Van Gils: ''Dat maakt deze herinnering alleen maar mooier''

Vijf seizoenen was hij de trainer van de vrouwenselectie van VV Bavel. Nu neemt Mark van Gils afscheid van de Brabantse club.

"Ik kijk er met heel veel trots en voldoening op terug. Het feit dat ik hiervoor vijf jaar geleden gevraagd ben, heb ik als een eer gezien. En ik heb in deze vijf jaar dingen meegemaakt die ik vooraf niet verwacht had", blikt Van Gils terug op de website van VV Bavel.

"Door dingen die we samen bereikt hebben, zoals de eerste bekerwinst en de wedstrijd tegen Ajax, zijn we onderdeel geworden van de historie van de vereniging. Dat ik daar deel van uitmaak, is iets waar ik bijzonder trots op ben", vervolgt de oefenmeester. Hij noemt onder meer de bekerwedstrijd tegen Ajax een hoogtepunt.

"In mijn ogen zijn de hoogtepunten voor de selectie in deze tijd het kampioenschap, de bekerwinst en de achtste finale van de KNVB Beker tegen Ajax geweest. Voor mij persoonlijk was de bekerwedstrijd tegen RVVH en de aanloop daarnaartoe, een absoluut hoogtepunt. De uiteindelijke beloning met een wedstrijd tegen Ajax voor 1.500 toeschouwers maakt deze herinnering alleen maar mooier", besluit Van Gils.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!