Dekker stoomt selectie klaar voor seizoenstart: ''Zijn er klaar voor''

0
Dekker stoomt selectie klaar voor seizoenstart: ''Zijn er klaar voor''

VV Alkmaar-trainer Corina Dekker is met haar selectie hard bezig tijdens de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Met elf vertrokken speelsters en een aantal nieuwe gezichten, leeft ze dan ook toe naar de start van het nieuwe seizoen. 

"Laat ik voorop stellen dat we hebben gekeken naar de kwaliteit, niet naar de leeftijd", zegt Dekker tegen het Noordhollands Dagblad over het binnenhalen van nieuwe speelsters. "Ik ben daarnaast vooral geïnteresseerd in het type mens dat we binnenhalen. Ik wil geen doemdenkers. Juist als het zwaar wordt, hebben we je nodig. Ik hoop vooral dat ze openstaan voor mijn ideeën. Als iemand constant een ‘maar’ heeft, dan gaat het niet werken."

Met de huidige selectie bereidt Corina Dekker zich voor op de start van het nieuwe voetbalseizoen. "Ik ben voor de zomerstop al druk bezig geweest met het implementeren van de spelprincipes. Dat was deze zomer makkelijker omdat we dezelfde spelprincipes in elk elftal van de club zijn gaan aanhouden. Er is veel eigen jeugd bijgekomen of speelsters die al meetrainden. Ik heb dus niet veel aan de selectie hoeven schaven. Als de competitie start, zijn we er klaar voor."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!