''Als Feyenoord de Eredivisie ingaat, wil ik daar bij zijn''

0
''Als Feyenoord de Eredivisie ingaat, wil ik daar bij zijn''

Al vier jaar keept Jill Duijzer bij Feyenoord Academy. De 17-jarige keepster speelt nu twee seizoenen bij de beloften van de Rotterdammers. Met John Bos als nieuwe keeperstrainer kan ze haar geluk niet op.

"Hij is vreselijk fanatiek", reageert Duijzer in het Algemeen Dagblad. "Daar hou ik van. Dat heb ik nodig. Ik ben ambitieus, wil elke week beter worden. En ik heb dromen. Als Feyenoord - misschien al in 2021 - met ‘vrouwen 1’ de eredivisie ingaat, wil ik daar bij zijn. En ja, ooit hoop ik ook voor Oranje uit te komen."

Aan ambitie dus geen gebrek bij de 17-jarige sluitpost. Daarnaast zit ze ook goed op haar plek bij Feyenoord, aangezien ze een rasechte supporter is van de club uit Rotterdam-Zuid. "Ik was één uur oud geloof ik toen de familie van mijn moeders kant mij al had opgeven als ‘Kameraadje’. Ik denk dat ik een jaar of zes was, toen ik met mijn opa voor het eerst naar De Kuip mocht."

Duijzer kan dan ook niet wachten op de start van het nieuwe voetbalseizoen. "We hebben er acht nieuwe speelsters bij. Je merkt op de trainingen al dat het niveau hoger ligt dan vorig seizoen. We moeten dus zeker met de eerste drie ploegen mee kunnen doen. En voor mezelf? Ik wil opnieuw een basisplaats. Dat betekent dat ik ook elke week op de trainingen scherp moet zijn. De lat wordt zeker weer hoger gelegd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!