PSV maakt oefenprogramma bekend; eenmaal beperkt publiek welkom

0
PSV maakt oefenprogramma bekend; eenmaal beperkt publiek welkom

PSV heeft vanmiddag het oefenprogramma in aanloop naar de start van de Eredivisie bekendgemaakt. De ploeg van trainer Sander Luiten speelt in totaal vijf oefenwedstrijden.

Op zaterdag 1 augustus staat de eerste ontmoeting op het programma. PSV neemt het dan op tegen KAA Gent, waar voormalig PSV-speelsters Rkia Mazrouai en Lobke Loonen spelen. Dat duel vindt plaats op PSV Campus De Herdgang en begint om 18:00 uur. Er is beperkt publiek welkom. 

Met de inachtneming van de richtlijnen van het RIVM is het mogelijk om 380 personen toe te laten op PSV Campus De Herdgang. Er worden 300 gratis kaarten beschikbaar gesteld voor supporters. Woensdag 29 juli start om 10.00 uur de inschrijving voor de PSV Vrouwen Seizoen Club Cardhouders uit 2019 – 2020 via de website van PSV. Indien er na de eerste aanmeldronde nog tickets verkrijgbaar zijn, kunnen andere supporters zich vanaf 16.00 uur aanmelden. Per bestelling kun je maximaal twee tickets afnemen. De kaartverkoop loopt tot vrijdag 31 juli 12.00 uur.

Op 7 augustus staat dan de volgende wedstrijd op het programma voor PSV. RSC Anderlecht is dan de tegenstander. Het treffen begint om 16:30 uur. Op vrijdag 21 augustus neemt de ploeg van trainer Luiten het vanaf 19:30 uur op tegen Standard Luik, waar Kayleigh van Schaijk, Merel Bormans en voormalig PSV-speelster Davinia Vanmechelen onder contract staan.

De laatste oefenduels staan voor zaterdag 29 augustus op de planning. Dan speelt pSV tegen Bayer Leverkusen én MSV Duisburg.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!