''We hebben nu een jaar langer de tijd om aan onszelf te werken''

1
''We hebben nu een jaar langer de tijd om aan onszelf te werken''

Op vrijdag 24 juli zouden eigenlijk de Olympische Spelen in Tokio beginnen. Zouden, want het toernooi is door de coronacrisis uitgesteld tot de zomer van 2021. Lineth Beerensteyn probeert positief te blijven, zo vertelt ze in gesprek met de Volkskrant.

"Het was vervelend toen we eind maart hoorden van de afgelasting van de Spelen, maar gezien de situatie met corona was het niet verstandig het evenement door te laten gaan", zegt de aanvalster van Bayern München, die zich met de OranjeLeeuwinnen op het WK 2019 plaatste voor de Spelen.

"Ach, ik probeer het positieve eruit te halen. We hebben nu een jaar langer de tijd om ons voor te bereiden, om extra aan onszelf te werken", aldus Beerensteyn, wiens teller inmiddels op 55 interlands en elf doelpunten staat.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Jul 2020 om 14:19
    VVN, wat betekent dat, 'aan onszelf te werken'? Gaat Oranje oefenwedstrijden spelen achter gesloten deuren tegen jongens- of mannenteams om te proberen het niveau van het team omhoog te krijgen? Of betekent het dat een ieder voor zichzelf thuis probeert z'n fitness niveau op de een of andere manier te bewaren?