VIDEO | Zeeman presenteert thuisshirt Ajax: ''Simple isn't easy''

0
VIDEO | Zeeman presenteert thuisshirt Ajax: ''Simple isn't easy''

Ajax heeft donderdagochtend de nieuwe thuisshirts voor komend seizoen gepresenteerd. Kelly Zeeman posteerde in het nieuwe tricot. Eerder werd het nieuwe uitshirt al gepresenteerd.

Het nieuwe thuisshirt bestaat volledig uit de kleuren rood/wit. In het vorige thuisshirt waren er nog zwarte details, maar die zijn nu verdwenen. Het thuisshirt bevat onder meer nieuwe elementen in kraag, mouwen en de voorzijde. De iconische rode baan in het midden van het shirt loopt dit jaar over in een licht opstaande kraag in dezelfde kleur.

Subtiel, maar opvallend detail zijn de drie Andreaskruisen die onderaan de voorzijde van het shirt zijn geborduurd. Een stijlvol eerbetoon aan de stad Amsterdam. "Simple isn't easy", schrijft Ajax bij de presentatievideo.

De gehele thuiscollectie kan per direct besteld worden in de webshop van Ajax en adidas.nl. Ook is de collectie vanaf vandaag verkrijgbaar in de Fanshop ArenA, Fanshop Kalverstraat en Fanshop Bataviastad. Het Ajax Vrouwen thuisshirt heeft een vrouwelijke getailleerde fit en is voor het eerst ook voor de fans verkrijgbaar.

Foto: Ajax

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!