Pelova realistisch: ''Sta nog echt aan het begin van mijn loopbaan''

1
Pelova realistisch: ''Sta nog echt aan het begin van mijn loopbaan''

Sinds mei 2019 speelt Oranje-international Victoria Pelova bij Ajax. De 21-jarige middenvelder tekende destijds een driejarig contract. Pelova blikt in een interview met Ajax TV onder andere terug op die bijzondere dag.

"Dat was echt vet, ook omdat ik het contract ik in het stadion mocht tekenen", vertelt Pelova in gesprek met Ajax TV. "Soms zie je ook de mannen van Ajax naast jouw veld trainen, ik vind dat echt heel leuk. Het Ajax-shirt is mooi en ik heb thuis ook gewoon Ajax-shirtjes met Victoria of Christian Eriksen (oud-Ajax-speler, red.) erop. Nu heb ik mijn eigen shirt, waarin ik echt voor Ajax mag voetballen."

Pelova denkt nog niet na over eventuele transfer en is voorlopig vooral gefocust op Ajax. "Ik ben nog niet eens kampioen geworden met Ajax. We gaan dit jaar ook Champions League spelen. Ik wil uiteindelijk graag basisspeler worden op een EK, WK of Olympische Spelen. Dat is wel echt mijn doel, dus ik ben er nog lang niet. Ik sta nog echt aan het begin van mijn loopbaan", aldus Pelova.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Jul 2020 om 04:46
    Zou Victoria Pelova graag bij een outfit als Wolfsburg willen zien. De atletische high performance culture daar zou een transformatie voor haar betekenen, zowel fysiek als technisch. Kijk alleen al naar het fysieke verschil tussen haar en Wolfsburg speler Dominique Janssen! Pelova zou op slag veranderen in de top aanvaller die Oranje voor de breedte zo hard nodig heeft.