John Halvemaan en Cees Kruys aan de slag bij Berkel vrouwen

0
John Halvemaan en Cees Kruys aan de slag bij Berkel vrouwen

CVV Berkel is zeer verheugd met de komst van John Halvemaan en Cees Kruys naar de vrouwenafdeling van dé trots uit Lansingerland. 

De uit Gouda afkomstige John gaat aan de slag als assistent-trainer bij vrouwen 1 en in die hoedanigheid dus samenwerken met Sanne Dekkers en de overige stafleden. 

John (44),vader van 4 kinderen (2 meiden en 2 jongens) is in het dagelijks leven boormeester bij een heibedrijf en via zijn voetballende dochter in het trainerswereldje terecht gekomen.

Inmiddels wat cursussen en ervaringen rijker en na positieve gesprekken met de stafleden is John ervan overtuigd dat Berkel een mooie volgende stap is in zijn carrière en ziet dan ook veel uitdaging om samen te werken met de andere stafleden om zo Berkel naar een hoger niveau te tillen. Een gezellige club met veel ambitie bij de gehele vrouwenafdeling en daar wil hij graag deel van uit maken.

Verder maakt Cees Kruys een comeback en is per direct (interim) trainer van het 2e vrouwenteam.Cees (54),die een prachtig verleden heeft bij Berkel en in die periode diverse prijzen behaalde zoals kampioen,bekerwinnaar, team van het jaar en Rijnmond Cup, combineert de klus met zijn werkzaamheden bij DSVP waar hij hoofdtrainer is van Vr1 en lekker aan de weg timmert in Pijnacker. 

De club Berkel zit nog altijd in het hart bij Cees en voelt als een warm bad met veel mooie herinneringen en opgedane vriendschappen waardoor de contacten met velen altijd zijn gebleven.

En nu de zoektocht van Berkel in het vinden van een trainer voor Vr2 nog niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd is de club onwijs blij dat Cees bereid is om vooralsnog naast zijn huidige vereniging ook zijn oude cluppie te trainen met al zijn bekende passie, inzet en bevlogenheid. Cees zelf is ook uitermate in zijn nopjes met de (tijdelijke) dubbelfunctie en kijkt uit naar de samenwerking met de andere trainers en de speelsters. 

Berkel ziet de voorbereiding zo met vertrouwen tegemoet en staat te popelen om dinsdag 11 augustus te starten met de 1e trainingen onder leiding van deze enthousiaste staf.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!