Koevermans assistent bij PSV: ''Drie, vier dagen op De Herdgang''

0
Koevermans assistent bij PSV: ''Drie, vier dagen op De Herdgang''

Hij speelde bij onder meer Sparta Rotterdam, AZ en PSV en bij laatstgenoemde club staat Danny Koevermans nu onder contract. Niet als voetballer, maar als assistent-trainer van de vrouwentak van de Eindhovense club.

In maart verlengde de 41-jarige Koevermans zijn contract als rechterhand van hoofdtrainer Sander Luiten, waardoor 'De Koef' komend seizoen zijn tweede seizoen als assistent-trainer ingaat. Momenteel heeft de oud-prof het rustig vanwege de vakantie.

"Als zometeen het seizoen weer gaat beginnen ben ik drie, vier dagen per week op De Herdgang (het trainingscomplex van PSV, red.) te vinden, om bij de vrouwen bezig te zijn. In de tussentijd, als ik ergens een gaatje in de agenda heb, dan wil ik nog wel eens op de racefiets stappen of een potje golfen. Even je kop leegmaken en zinnen verzetten", geeft Koevermans aan in gesprek met AZ TV.

Uiteindelijk hoopt de voormalig voetballer nog op een stap naar het buitenland. "Ik heb nog wel de droom om ooit in het buitenland te mogen wonen en werken, om daar iets met voetbal te doen", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!