Talentvolle speelster ADO Den Haag maakt overstap naar buitenland

0
Talentvolle speelster ADO Den Haag maakt overstap naar buitenland

De talentvolle voetbalster Ravalcheny van Ommeren heeft een contract weten af te dwingen bij het Belgische KAA Gent. De 17-jarige van Ommeren is afkomstig van ADO Den Haag, waar zij drie seizoenen gespeeld heeft. Nu zal de talentvolle voetbalster de overstap maken naar de Belgische competitie.

Als klein meisje heeft Van Ommeren diverse sporten beoefend, zij heeft tijdens deze periode altijd geroepen dat zij wilde voetballen. Haar vader voetbalde zelf en was van mening dat zijn dochter niet hoefde te voetballen, omdat papa dit deed. Haar moeder was het gevraag zat en besloot de gok te wagen. Van Ommeren begon als 9 jarig meisje het voetbal avontuur bij voetbalclub SVS en maakt nu dus een mooie overstap naar KAA Gent.

In haar nog jonge prille voetbalcarrière is er continu sprake geweest van een stijgende lijn. Nu er een contract getekend is bij KAA Gent, gaat zij een nieuwe sportieve uitdaging aan. Mede door Winston Babel (Different Sport International), heeft zij het aanbod van KAA Gent weten te verzilveren.

Babel is zeer te spreken over de kwaliteiten van zijn pupil. "Ravalcheny van Ommeren, is een zeer sterke middenveldster, zij heeft power in haar spel en heeft een goede lengte. Zij is tactisch sterk en weet precies wanneer zij de diepte moet ingaan om gevaarlijk voor het doel te komen."

"We zijn zeer tevreden met deze transfer, en zijn ervan overtuigd dat Ravalcheny hier ook stappen zal maken om een completere voetbalster te worden", vervolgt Babel. "Je leeft hier als een professionele voetbalster, het is elke dag trainen, elke dag werken aan je voetbal vaardigheden. Het zal van Ommeren alleen maar een betere en sterkere voetbalster maken", besluit hij.

Afgelopen week was Van Ommeren nog te bewonderen op de velden van SV Real Sranang, waar zij mee deed in een oefenwedstrijd met de vrouwen van Real Sranang als afsluiting van het voetbalseizoen.

Van Ommeren begon in clubverband te voetballen bij SVS, na 1 seizoen een overstap naar Xerxes. Bij laatst genoemde club heeft zij velen prijzen gewonnen. De ontwikkeling van Van Ommeren werd niet ontgaan, en BVV Barendrecht melde zich voor haar. Opvallend was dat zij als 13-jarige mocht aansluiten bij de meiden van onder 19 van BVV Barendrecht. Hier heeft zij twee seizoenen gevoetbald om vervolgens weer een overstap te maken naar ADO Den Haag. Nu zal zij haar talenten etaleren bij KAA Gent. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!