''Met ABN AMRO aan onze zijde gaan we deze ambities waarmaken''

0
''Met ABN AMRO aan onze zijde gaan we deze ambities waarmaken''

ABN AMRO is al ruim 25 jaar als sponsor verbonden aan Ajax. Het bedrijf neemt nu afscheid van de sponsoring van de jeugdopleiding, maar blijft actief als hoofdsponsor van de vrouwentak van de Amsterdamse club.

Per 1 juli versterkt ABN AMRO dit hoofdsponsorschap om Ajax de beste mogelijkheden en omstandigheden te bieden om optimaal te presteren en de weg richting de (Europese) top verder voort te zetten.

Het bedrijf richt zich niet alleen op het eerste elftal, maar ook op talentontwikkeling in een jeugdopleiding voor meisjes. Zo traint het Ajax Talententeam als dagelijks op De Toekomst en zijn er talententrajecten voor meisjes onder 9, onder 11 en onder 13 jaar. Ajax wordt door ABN AMRO ondersteund om deze activiteiten de komende seizoenen verder uitbouwen. Bovendien gaan Ajax en ABN AMRO samenwerken om bij te dragen aan de ontwikkeling van meidenvoetbal bij amateurclubs.

"We hebben ambitie bij Ajax om het vrouwenvoetbal nog veel groter te maken, en met ABN AMRO aan onze zijde gaan we deze ambities waarmaken", aldus Daphne Koster, manager vrouwenvoetbal bij Ajax, op het digitale thuis van de club.
 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!