VV Alkmaar vindt in 21-jarige De Jong nieuwe trainer voor O14-team

0
VV Alkmaar vindt in 21-jarige De Jong nieuwe trainer voor O14-team

Dennis de Jong is komend seizoen de nieuwe trainer van VV Alkmaar Onder 14. De 21-jarige De Jong is in het bezit van zijn GKC C en B en rondt in september zijn UEFA C af.

"Aankomend seizoen wordt mijn achtste seizoen als trainer. Komend seizoen zal ik De O17-2 van AFC’34 onder mijn hoede krijgen en de O14 van VV Alkmaar. Daarnaast heb ik mijn eigen keepersschool “GoalkeeperTalentz” en train ik daarmee bij ADO’20, AFC’34 en DWS", vertelt De Jong op de website van de Alkmaarse club.

De jonge maar ervaren trainer heeft zin in zijn nieuwe job bij VV Alkmaar. "VV Alkmaar is een club waar opleiden hoog in het vaandel staat, dit spreekt mij erg aan. Ik heb een hoge verwachting van de dames om zich elke training weer maximaal in te zetten en hun te helpen bij hun ontwikkeling. Ik verheug mij op een mooie toekomst en samenwerking bij VV Alkmaar."

Ook Patrick Tenthof is blij met de komst van De Jong. "Dennis is ondanks zijn jonge leeftijd al een ervaren trainer en de juiste persoon op deze positie. Ik verwacht dat Dennis de MO-14 gaat klaarstomen voor een mooi seizoen en de meiden gaat helpen met de volgende stap in hun carrière."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!