Bewegingen bij Willem II AV Dames 1; mutaties, oefenprogramma en meer

0
Bewegingen bij Willem II AV Dames 1; mutaties, oefenprogramma en meer

De afgelopen weken zijn er weer wat bewegingen geweest bij Willem II AV Dames 1. De volgende onderwerpen zullen we hier bespreken:

-        Mutaties binnen de selectie;

-        Eerste oefenwedstrijd geweest op zaterdag 4 juli;

-        Oefenprogramma is bekend voor de maand augustus

-        Willem II AV Dames 1 doet ook mee met de 013 Cup

-        Op zoek naar sponsoren

Mutaties binnen de selectie

Op de laatste paar dagen voor de transferdeadline zijn er een aantal mutaties geweest binnen de selectie. Helaas moesten wij afscheid nemen van Demi van Beurden. Helaas vanwege haar opleiding was het niet mogelijk om komend seizoen bij ons te komen trainen. Daarentegen stond wel de komst van Charel Hendriks. Zij heeft onder andere in de eredivisie gespeeld bij Achilles. Ook in de staf is er verandering en zijn wij erg blij met de komst van de fysiotherapeut Kayli van de Pol. Zij heeft in het verleden ook bij Dordrecht gewerkt als fysiotherapeut. Welkom bij de club Charel en Kayli.

Eerste oefenwedstrijd was op zaterdag 4 juli 2020

De tegenstander was GVV Unitas uit Gorinchem. We wisten op voorhand dat dit een zware tegenstander zou worden. En dat bleek dan ook. Helaas ging de wedstrijd met 7-0 verloren. Niet de start waar we op gehoopt hadden, maar we weten nu in elk geval waar de verbeterpunten liggen en daar gaan we na de zomerstop hard aan werken met het hele team. De ploeg van trainer Ali Tuharea begon nog wel goed aan de wedstrijd, maar langzaam nam Unitas het over en was er geen houden meer aan. Hopelijk komen we elkaar in de competitie weer tegen, zodat we revanche kunnen nemen.

Oefenprogramma maand augustus

In de week van 10 augustus beginnen we aan onze eerste seizoen als Willem II AV Dames 1 met de trainingen. De weekenden zijn druk bezet met wedstrijden. Ons oefenprogramma voor de maand augustus is als volgt:

Zaterdag 15 augustus:              Zulte Waregem Dames 1 – Willem II AV Dames 1

Zondag 16 augustus:                 Drieluik met Beerse Boys Dames 1 en RKSV Nuenen Dames 2

Zaterdag 22 augustus               Drieluik in Utrecht met EDO en ASV de Dijk

Zaterdag 29 augustus               Bekerwedstrijd

Op 5 en 12 september spelen we ook nog bekerwedstrijden

Willem II AV Dames 1 013 cup

In Tilburg wordt ook nog meegedaan aan de 013cup. Dit is een bekercompetitie tussen verenigingen uit de regio 013. De loting hiervoor wordt op zondag 5 juli om 13.00 uur verricht.

Willem II AV Dames 1 op zoek naar sponsoren

Om ons verder te ontwikkelen qua team zijn we nog op zoek naar sponsoren. We hebben verschillende pakketten, maar alles is bespreekbaar natuurlijk. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen hebben, kunt u contact opnemen met de teammanager Jeroen Postma op 06-53325817 of jeroen@willem2.net. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!