Van Netten: ''Ik ga voor een basisplek en hoop op veel speelminuten''

0
Van Netten: ''Ik ga voor een basisplek en hoop op veel speelminuten''

Jong Telstar treedt volgend seizoen de Beloftencompetitie binnen. Rachel van Netten is één van de beloftes die volgend jaar mee zal spelen. De 19-jarige middenveldster blikt vooruit op volgend seizoen.

"Ik ga voor een basisplek en hoop op veel speelminuten. Ik ben een van de oudste van de groep en heb al de nodige ervaring opgedaan. Toen ik nog bij Fortuna Wormerveer speelde belandde ik eerder ook al bij de Telstar, toen nog bij de Academie. Daar kon ik als twaalfjarige al mijn mannetje staan en trainde ik op hoog niveau met allemaal leeftijdsgenootjes. Daarna vertrok ik naar VV Alkmaar waar ik vorig jaar mijn debuut in de eredivisie vrouwen maakte", deelt de voetbalster met Voetbal in Zaanstad.

Haar grootste supporter is toch wel haar vader, denkt Van Netten. "Aan mijn vader heb ik veel te danken. Hij is erg betrokken bij mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn toekomst. We kunnen samen goed over het spelletje praten. Ik krijg krijg vaak tips van hem en die neem ik graag ter harte. Hij zegt wat er goed gaat, maar ook wat er misschien beter kan. Omdat hij zelf ook altijd gevoetbald heeft en weet wat er bij voetbal op hoog niveau komt kijken, neem ik zijn tips maar al te graag van hem aan", aldus Van Netten.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!