Nederlandse verdedigster maakt droomtransfer en vertrekt naar Spaanse topclub

0
Nederlandse verdedigster maakt droomtransfer en vertrekt naar Spaanse topclub

Een droomtransfer voor Merel van Dongen. De 27-jarige verdedigster maakt de overstap naar Atlético Madrid. De OranjeLeeuwin tekent een tweejarig contract bij de Spaanse topclub.

Van Dongen komt over van Real Betis, waar ze de afgelopen twee jaar speelde. Ze kwam afgelopen seizoen, dat voortijdig werd beëindigd, tot 20 optredens in de competitie voor de Spaanse club. Daarin scoorde de verdedigster twee keer.

In totaal speelde Van Dongen 46 wedstrijden voor Real Betis, waarin ze vijf keer doel trof. Nu gaat de Nederlands international dus voor een avontuur bij Atlético Madrid. "Ik heb een ontzettend mooie tijd gehad bij Real Betis. De club is als een familie voor me en ik ben hier een betere en meer ervaren speelster geworden", reageert Van Dongen op haar vertrek bij Real Betis.

"De ambitie om de stap naar een topclub te zetten heb ik altijd gehad en ik ben daarom heel blij met mijn transfer naar Atlético Madrid. Een club met een rijke historie in het vrouwenvoetbal", aldus de nieuwste aanwinst van Atléti.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!