FC Twente ziet aanvalster na drie jaar naar Franse competitie vertrekken

1
FC Twente ziet aanvalster na drie jaar naar Franse competitie vertrekken

Na drie seizoenen bij FC Twente vertrekt Ashleigh Weerden naar het buitenland. De 21-jarige aanvalster verruilt het rode shirt van de Tukkers voor dat van het Franse Montpellier.

Met de transfer naar de Franse Division 1 gaat er een langverwachte wens van Weerden in vervulling. Montpellier eindigde het seizoen 2019-2020 op de vierde plek op de ranglijst. De aanvalster hoopt zich in Frankrijk verder te gaan ontwikkelen.

"Ik ben heel blij en trots op deze transfer. Na drie mooie jaren bij FC Twente, waarin we onder andere kampioen werden en de allereerste Eredivisie Cup wonnen, kijk ik ernaar uit om de volgende stap te zetten in mijn carrière. Frankrijk en de Division 1 spreekt mij ontzettend aan. Ik heb er heel veel zin in om bij Montpellier te starten", aldus Weerden.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Jul 2020 om 10:57
    Prima voor Weerden... en Oranje! De puzzel stukjes vallen op z'n plaats. Na Snoeijs gaat nu ook Weerden zich in het buitenland op een veel hoger niveau ontwikkelen. De verbreding van Oranje met Kalma, Weerden, Snoeijs, Smits, Pelova en Nouwen, om maar een paar te noemen, voltrekt zich langzaam maar zeker.