DZC'68 versterkt zich met voormalig speelster Achilles'29 en MSV Duisburg

0
DZC'68 versterkt zich met voormalig speelster Achilles'29 en MSV Duisburg

De 21-jarige Demi ter Maat zal komend seizoen de selectie van DZC'68 Vrouwen 1 versterken. Met een voetbalverleden bij de plaatselijke vv Terborg stond Demi eerder al op het punt de overstap naar DZC te maken om in de (toen nog) C1 te gaan spelen.

Toen FC Twente aanklopte was de keuze voor Enschede snel gemaakt. Na haar verblijf in Enschede speelde Demi voor Achilles'29 in de Eredivisie. De club stopte noodgedwongen, waarna ze bij MSV Duisburg ging spelen. Nu kiest ze dus voor DZC'68.

"Ik kies nu voor mijn studie. Voetballen in Duisburg gecombineerd met de studie en wonen is Terborg is gewoon onhandig. DZC'68 is een mooie vereniging waar het vrouwenvoetbal een belangrijke onderdeel van de vereniging is. VR1 debuteerde afgelopen seizoen in de Landelijke 1e klasse en heeft een goed niveau", zegt Ter Maat.

"Ik hoop komend seizoen mijn ervaring over te brengen op het team om samen een promotie naar de Hoofdklasse te behalen", aldus de nieuwste aanwinst. Vanuit de jeugd maken Lynn Aartsen, Debbie van Aken, Suus Waterham en Susan van Brenk de overstap naar de selectie. Allen hebben in het afgelopen seizoen hun meerwaarde voor de selectie al aangetoond.

Na het tussentijds vertrek van Serena Frerix en Mette Heuvelink (gestopt vanwege blessures) en Nora Arendsen (overstap naar sc Woezik) bestaat de selectie van trainer Ozgur Dayioglu uit 22 speelsters. Verder bestaat de staf komend seizoen uit Tamara Scholten (assistent trainer), Ton Wolterinck en Wim Hoopman (teammanagers), Marco Rijks (assistent scheidsrechter) en Jan-Henk Pasman (verzorger).

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!