Roetgering vol lof: ''Bijdrage geleverd aan mijn plezier bij FC Twente''

0
Roetgering vol lof: ''Bijdrage geleverd aan mijn plezier bij FC Twente''

Maud Roetgering heeft een punt achter haar carrière gezet. De 27-jarige verdedigster speelde dertien jaar bij FC Twente, waar ze vele successen kende. Ze werd zes keer landskampioen met de Enschedese club, won de KNVB Beker en speelde zes keer in de UEFA Women's Champions League.

In de dertien jaar bij de Tukkers heeft Roetgering veel mensen leren kennen die een inspiratiebron voor haar waren, zo vertelt ze op de website van FC Twente. "Anouk Dekker was de beste aanvoerder. Ellen Jansen, Kirsten Bakker, Marthe Munsterman, Sari van Veenendaal, Siri Worm, Jill Roord, Larissa Wigger, Renate Jansen, Sabrine Ellouzi, Maayke Heuver, Danique Kerkdijk en Shanice van der Sanden hebben als teamgenoten en vriendinnen een grote bijdrage geleverd aan mijn plezier bij FC Twente."

Ook is ze lovend over coaches en staf: "Aan de trainers Arjan Veurink, Ellery Cairo en Stefan Hoogsteder heb ik ontzettend veel gehad. De basis van mijn werklust is gelegd door Mary Kok-Willemsen en Jurgen Kok, de-niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit. Die principes heb ik ook geprobeerd om door te geven aan mijn latere teamgenoten", aldus Roetgering. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!