PSV stunt: ''Dit is zo belangrijk voor PSV en de Eredivisie''

1
PSV stunt: ''Dit is zo belangrijk voor PSV en de Eredivisie''

PSV stuntte deze transferperiode niet alleen met de komst van Sari van Veenendaal. De Eindhovenaren maakten woensdag bekend ook de 90-voudig international Mandy van den Berg toe te voegen aan de selectie.

Sandra Doreleijers, manager vrouwenvoetbal bij PSV, dacht niet dat het zou lukken om beide speelsters aan te trekken toen ze hen benaderde. "Toen Mandy eenmaal openstond voor een gesprek, hadden we meteen een klik. Toen dacht ik pas: we maken echt kans", vertelt Doreleijers in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

"Dit is zo belangrijk voor PSV en de Eredivisie", vervolgt de manager vrouwenvoetbal. Met Van Veenendaal en Van den Berg trekt PSV twee aanvoersters van het Nederlands elftal aan. "Dit zijn speelsters die de ploeg op sleeptouw gaan nemen", besluit Doreleijers.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Jun 2020 om 17:23
    'Van Veenendaal en Van de Berg gaan het team op sleeptouw nemen'. Of dat goed is voor Katja Snoeijs, die zich als leider van her team voelde, valt nog te bezien. het is zeker goed voor Joelle Smits die twee mentors bij haar krijgt die haar naar grotere hoogte zouden kunnen stuwen, waardoor aansluiting bij het grote Oranje team makkelijker zou worden. Ik hoop dat Wiegman Joelle over een paar maanden tegen Estland laat spelen. Een kans voor haar om te laten zien hoe makkelijk ze kan scoren...