Nieuwe trainers bij SSS vrouwen

0
Nieuwe trainers bij SSS vrouwen

Zowel bij SSS VR1 als bij SSS VR2 zullen er in het nieuwe seizoen (2020-2021) nieuwe trainers voor de groepen staan. Bij SSS VR2 is Ferrie van Heusden aangetrokken om samen met Sander Veldhoen het nieuwe duo te vormen.

Rob Ouwens zal de rol van hoofdtrainer bij SSS VR1 vervullen. Verder zal de technische staf van SSS VR1 hetzelfde blijven in de nieuwe seizoen. Shamila Hamers blijft als assistent-trainer en teammanager. Dennis van Dam blijft als keeperstrainer en assistent-trainer. Steven van Eijk blijft als verzorger. 

SSS VR1
SSS VR1 gaf in het huidige seizoen aan niet verder te willen met Jamel Rikkers. Dit seizoen werd dan ook door Rob Ouwens, verenigingscoördinator en oud-trainer SSS 2, afgemaakt. Ook volgend seizoen zal Rob Ouwens nog voor de groep staan om zo voor continuïteit te zorgen. Rob Ouwens was onder andere hoofdtrainer bij de heren van VVOR, Piershil en SSS 2.

SSS VR2
Bij SSS VR2 werd in februari al duidelijk dat Jan Nuts na ruim twintig jaar vrouwenvoetbal stopt als trainer. Jan Nuts is momenteel druk bezig in de technische commissie met het zoeken naar versterkingen voor de SSS vrouwen. 

De technische commissie wist vervolgens Ferrie van Heusden aan te stellen als de nieuwe trainer van SSS VR2. Na een jaar sabbatical zal hij samen met Sander Veldhoen, die opnieuw zijn contract verlengt met een seizoen, het nieuwe technische duo gaan vormen. Ferrie was onder andere trainer bij AGE meisjes en dames.

Topklasse en 1e klasse
In het nieuwe seizoen 2020-2021 komt SSS VR1 voor het vierde seizoen uit in de Topklasse, het hoogste vrouwelijke amateurniveau van Nederland. SSS VR2 speelt dan voor het derde seizoen in de 1e klasse. 

Voor in het nieuwe seizoen (2020-2021) zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor onze vrouwenafdeling:
- Talentvolle meiden, die zichzelf willen ontwikkelen tot het hoogst mogelijke niveau.
- Meiden die al op de hogere niveaus spelen en een nieuwe stap willen maken.

Wil je voor SSS komen spelen of een keer komen trainen neem dan contact op met Jan Nuts, ook voor vragen kun je mailen naar: vrouwenafdeling@sssklaaswaal.nl

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!