Excelsior Rotterdam pikt 19-jarige middenveldster op uit Topklasse

0
Excelsior Rotterdam pikt 19-jarige middenveldster op uit Topklasse

Excelsior heeft zich voor komend seizoen versterkt met Celine de Jong. De 19-jarige middenveldster komt over van SSS Klaaswaal.

Met die club speelde De Jong de afgelopen drie seizoenen in de Topklasse en daarvoor een jaar in de Hoofdklasse. "Trainer Richard Mank nodigde mij uit voor een gesprek. Ik heb toen met hem gesproken en dat beviel me eigenlijk gelijk al. Ik wilde meteen 'ja' zeggen op zijn aanbod om hier te komen voetballen", vertelt de middenveldster op de website van haar nieuwe club.

Mank raadde De Jong aan er een week over na te denken: "Na die week heb ik alsnog 'ja' gezegd. Van jongs af aan droom ik er al van om hogerop te komen en zelfs in het Nederlands elftal. Als je dan op eredivisieniveau kunt voetballen, dan is dat natuurlijk een mooie stap."

"Ik denk dat dit een mooie stap is voor mij. Ik kan nog veel leren, mezelf verbeteren en ontwikkelen", aldus de middenveldster, die zichzelf omschrijft als gedreven, fanatiek en iemand die het liefst vooruit voetbalt. "Ik heb er echt zin in!"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!