Verdedigster en aanvalster tekenen profcontract bij ADO Den Haag

0
Verdedigster en aanvalster tekenen profcontract bij ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft twee talenten van het beloftenteam overgeheveld naar de hoofdmacht. Kayra Nelemans en Anne Sellies hebben bij de residentieclub hun eerste profcontract getekend.

Nelemans startte dit seizoen in het beloftenteam maar werd halverwege vroegtijdig doorgeschoven naar het eerste elftal en maakte daardoor op 1 december 2019 haar basisdebuut tegen Excelsior Barendrecht. Sindsdien is de 17-jarige verdedigster niet meer weg te denken uit de hoofdmacht van ADO Den Haag.

Sellies, 19 jaar, speelt pas sinds dit seizoen bij de groengelen en debuteerde op 21 februari dit jaar tegen Ajax. Ze scoorde het enige en tevens dus winnende doelpunt. Voor de overstap naar het beloftenteam van ADO Den Haag speelde Anne bij Ter Leede, CTO Amsterdam en het belofenteam van Ajax.

"Ik hoop me in de aankomende jaren verder te ontwikkelen en daarnaast mooie prestaties te behalen met het team. Ik ben heel blij dat ik de aankomende jaren in het groengele shirt mag spelen", aldus Nelemans op de website van ADO Den Haag.

Sellies reageert: "Na een leerzame periode bij de beloften ben ik ontzettend dankbaar dat ik nu een contract mag tekenen bij het eerste van ADO Den Haag en heb super veel zin om in de Eredivisie te spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!