19-jarige aanvalster verruilt beloftenteam van PSV voor Excelsior

0
19-jarige aanvalster verruilt beloftenteam van PSV voor Excelsior

Isa Kagenaar speelde afgelopen seizoen voor het beloftenteam van PSV. De 19-jarige aanvalster gaat nu haar geluk beproeven in de Eredivisie. Dat zal ze doen in het shirt van Excelsior.

"Ik heb daar één seizoen gevoetbald en dat was een mooie ervaring. We speelden in de beloftencompetitie en PSV is een professionele club, dus alles was goed geregeld voor de speelsters en het team", kijkt Kagenaar terug op haar tijd in Eindhoven.

"Ik vind het tof om in de Eredivisie te gaan spelen", zegt de aanvalster op de website van haar nieuwe club. "Ik zie hier veel kansen om mezelf als speelster te ontwikkelen. Ik heb veel zin in het komende seizoen."

Kagenaar omschrijft zichzelf als een explosieve speelster: "Ik ben wendbaar en als ik de bal wil hebben, dan doe ik er alles aan om balbezit te krijgen om vervolgens door te kunnen voetballen."

"Ik kan zowel achterin als voorin spelen, ben rechtsbenig, maar ben ook trots op mijn linkerbeen. We spelen onze wedstrijden straks in het stadion, een mooie plek om mijn debuut in de Eredivisie te maken, dus laten we zo snel mogelijk met dit nieuwe avontuur beginnen", aldus Kagenaar.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!