KNVB komt met duidelijkheid over tickets voor wedstrijd tegen Estland

0
KNVB komt met duidelijkheid over tickets voor wedstrijd tegen Estland

De UEFA heeft de nieuwe data voor de rest van de EK-kwalificatieduels bekendgemaakt. De OranjeLeeuwinnen weten dus wanneer zij weer aan de slag moeten.

Mits de coronacrisis het toelaat, speelt het team van bondscoach Sarina Wiegman op 18 september in en tegen Rusland. Dat duel stond al voor die datum gepland. In april zouden de OranjeLeeuwinnen het opnemen tegen Kosovo en Estland.

Die wedstrijden werden uitgesteld vanwege het coronavirus. De thuiswedstrijd tegen Estland staat nu voor 23 oktober op de planning. Vier dagen later gaan de Leeuwinnen op bezoek bij Kosovo. De EK-kwalificatie wordt op 1 december afgesloten met een thuisduel met Kosovo.

De KNVB heeft opheldering gegeven over de tickets voor de wedstrijd tegen Estland. De kaart(en) die Oranjefans voor het thuistreffen met Estland hadden gekocht, blijven geldig, mits deze wedstrijd met publiek mag worden gespeeld. Tickethouders worden geïnformeerd op het moment dat er meer duidelijkheid is over het wel/niet spelen met publiek, zo meldt de voetbalbond.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!