Excelsior doet zaken met ADO Den Haag en neemt aanvalster over

0
Excelsior doet zaken met ADO Den Haag en neemt aanvalster over

Excelsior heeft zich voor komend seizoen versterkt met Naomi Piqué. De aanvalster komt over van ADO Den Haag, waar ze de afgelopen drie seizoenen speelde.

Piqué kwam uit in het beloftenteam van de residentieclub. "Ik word echter bijna 20 en dan ben ik te oud voor het beloftenteam. Op zo’n moment moet je dan doorstromen naar het eerste elftal of de club verlaten. Ik kreeg helaas te horen dat ik niet naar het eerste ging", vertelt ze op de website van haar nieuwe club.

Vervolgens ging het snel: een paar uur later kreeg ze een berichtje van Excelsior-trainer Richard Mank met de vraag of Piqué voor de Rotterdamse club uit wilde komen. "Zijn ideeën en plannen voor het komende seizoen spraken mij erg aan. Ik had gelijk al een goed gevoel toen hij zo snel een berichtje stuurde en liet weten dat Excelsior me graag wilde hebben."

"Ik heb een heel leuke tijd gehad bij ADO Den Haag, maar heb hier bij Excelsior ook een heel warm welkom gekregen en heb veel zin om hier te beginnen", aldus de jonge aanvalster, die aangeeft dat ze op beide vleugels uit de voeten kan.

"Ik kan van waarde zijn met mijn snelheid, linkerbeen, dribbel, voorzet en schot. Verder houd ik van het spel en vind ik het heel leuk om te voetballen. Dat hoop ik hier in het komende seizoen te gaan doen", besluit Piqué.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!