Beerensteyn weer aan de bak: ''Dat zal heel erg wennen zijn''

0
Beerensteyn weer aan de bak: ''Dat zal heel erg wennen zijn''

Vandaag wordt de Duitse Bundesliga weer hervat na een tijdelijke stop door de coronacrisis. Lineth Beerensteyn neemt het zaterdag 30 mei met 'haar' Bayern München op tegen TSG Hoffenheim.

"Ik ben blij. Het is een beetje een dubbel gevoel. Het is de afgelopen maanden heel anders geweest, waardoor het ook voor ons als team ook weer wennen is, aan elkaar, aan alles eigenlijk", vertelt Beerensteyn in gesprek met Langs de Lijn en Omstreken.

"De situatie is heel anders. We hebben natuurlijk te maken met heel veel regels. Dat zal heel erg wennen zijn", vervolgt de aanvalster. De mannelijke variant van de Bundesliga is twee weken geleden al hervat. "We hebben best wel veel contact met de mannenafdeling. We hebben hele positieve dingen gehoord", geeft Beerensteyn aan.

De OranjeLeeuwin heeft de afgelopen periode hard door moeten trainen, zo geeft ze aan. "Ik voel me fit. We hebben veel moeten rennen en hebben veel krachttraining gedaan." Met Bayern München heeft Beerensteyn een achterstand van acht punten op koploper VfL Wolfsburg. Er zijn nog zes speelrondes te gaan.

"Het is natuurlijk best wel lastig allemaal. Iedereen heeft in deze situatie gezeten en het is nog maar de vraag hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. We moeten natuurlijk ook wel realistisch zijn: Wolfsburg is een heel sterk team. Ik zie ze niet heel snel drie wedstrijden achter elkaar verliezen", aldus de aanvalster.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!