Van den Berg neemt afscheid: ''Het is tijd voor een nieuwe stap''

0
Van den Berg neemt afscheid: ''Het is tijd voor een nieuwe stap''

Valencia neemt deze zomer afscheid van Mandy van den Berg. Het contract van de verdedigster loopt op 30 juni af en er zal geen verlenging plaatsvinden.

In totaal zwaait Valencia tien speelsters uit. Naast Van den Berg vertrekken ook Gio Carreras, Mari Paz Vilas, Carol Férez, Paula Nicart, Natalia Gaitán, Naiara Beristain, Zenatha Coleman, Monica Flores en Maria Pi bij de club.

Van den Berg stond sinds de winter van 2017 onder contract bij Valencia en kwam sindsdien tot 40 competitiewedstrijden. In maart van 2019 raakte de verdedigster geblesseerd aan haar knie. In de wedstrijd tegen Albacete scheurde Van den Berg de kruisband in haar linkerknie af. Inmiddels is ze daarvan weer helemaal hersteld. 

Via sociale media neemt de verdedigster afscheid van de Spaanse club. "Het is tijd, tijd om te gaan, tijd voor iets nieuws en zeker ook tijd om te bedanken voor een waardevolle tijd. Na 2,5 jaar Valencia heb ik de club laten weten niet verder te gaan in en bij Valencia", schrijft Van den Berg.

"Het is tijd voor een nieuwe stap. Ik ben heel dankbaar voor dit fantastische avontuur bij Valencia en de geweldige tijd. Ook dankbaar ben ik voor de mensen die ik heb leren kennen, voor 'crazy' teamgenoten, onze geweldige fans en andere mensen waar ik mee heb mogen werken."

Ze vervolgt: "Het was een eer en kijk vol trots terug op mijn tijd hier bij deze prachtige club. Voordat ik tekende bij Valencia twijfelde ik of ik nog wilde voetballen... Maar wat ben ik blij dat ik toen mijn handtekening onder het contract heb gezet. Ik heb het plezier in voetbal volledig teruggevonden, zoals ik dat had toen ik als klein meisje begon met voetballen", aldus Van den Berg.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!