Homan kiest voor oude nest en verlaat Feyenoord: ''Bedankt''

0
Homan kiest voor oude nest en verlaat Feyenoord: ''Bedankt''

Chelsea Homan neemt deze zomer afscheid van Feyenoord. De 15-jarige nummer tien keert terug bij haar oude club: TEC uit Tiel.

Dat laat Homan weten aan vrouwenvoetbalnieuws.nl. Homan speelde sinds dit seizoen voor de Rotterdamse club en kwam daar uit voor het MO16-team. Komende zomer keert ze dus terug op het oude nest, waar ze gaat spelen voor het JO15-team van TEC. Daarnaast doorloopt Homan al enkele jaren de verschillende jeugdelftallen van de KNVB.

De reden dat de jongeling terugkeert naar een jongenselftal is om op een hoger niveau te voetballen en meer weerstand te hebben. Feyenoord wilde met Homan door, maar ze kiest zelf voor de stap naar de jongens. "Dat is nodig om de top te halen", wordt er aangegeven. Homan maakte dit seizoen meer dan 20 goals in het rood-witte shirt van Feyenoord.

"Ik hoop in het nieuwe seizoen nog stappen te maken, iets wat nodig is om de top te halen. Ik wil via deze weg Feyenoord en de staf bedanken voor het seizoen. In het bijzonder wil ik Manon Melis (coördinator meidenvoetbal bij Feyenoord, red.), mijn voorbeeld, bedanken", aldus Homan.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!