Talentvolle speelster Trekvogels maakt met transfer naar PEC volgende stap

0
Talentvolle speelster Trekvogels maakt met transfer naar PEC volgende stap

Na een voetballeven bij VV Trekvogels in Nijmegen zal de 16-jarige Jeva Walk volgend seizoen de overstap maken naar PEC Zwolle. Afgelopen jaargang trainde de multifunctionele speelster al wekelijks mee. Walk zal gaan uitkomen voor het beloftenteam van de Blauwvingers.

Op sportpark de Kwakkenberg in Nijmegen zal Walk gemist worden, zo geeft jeugdcoördinator Joost van Elden aan in gesprek met vrouwenvoetbalnieuws.nl. "We hebben het over een kind van de club, ze woont hier drie straten verderop en is opgegroeid bij Trekvogels. Naast haar eigen trainingen en wedstrijden hielp ze de laatste jaren ook mee om jongere spelertjes te trainen. Geweldig. We zullen haar best missen!"

Toch ziet hij in dat het een goed moment is om de stap te maken: "We gunnen het Jeva enorm, ze is er ook aan toe om zich ergens anders verder te ontwikkelen. Wij hebben het idee dat ze bij PEC in een goede en uitdagende omgeving terecht komt."

Het harde werken is beloond, zo zegt Walk zelf. "ik heb nooit te ver vooruit gekeken, vooral altijd m'n uiterste best gedaan en de lat voor mezelf heel hoog gelegd. Zowel bij Trekvogels als bij de KNVB-regioselecties waar ik in speelde. Natuurlijk is het een grote stap voor me, maar het is de beste optie en ik kijk er naar uit om bij PEC aan de slag te gaan. Ik voel veel vertrouwen van de mensen daar. Als mijn schema het toelaat, zal ik uiteraard ook bij Trekvogels langs blijven komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!